Fotod: Lääne-Harju vallas maanteekraavist leitud mehe isik on teada (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Lääne-Harju vallas.
Õnnetus Lääne-Harju vallas. Foto: PPA

Politsei palub pealtnägijate abi, et selgitada välja Lääne-Harju vallas toimunud liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud. 

Eile kell 5.07 laekus häirekeskusesse teade, et Tallinna–Paldiski maantee 36. kilomeetril Tagapere tee ristmiku juures lebab kontaktivõimetu meesterahvas tee ääres. Tegemist on 81-aastase meesterahvaga, täpsustas politsei täna. 

Sündmuskohale reageerinud avariigrupp selgitas välja, et esialgsetel andmetel sõitis meesterahvas jalgrattaga mööda Tallinna–Paldiski maanteed suunaga Paldiski poole, kui kaotas 36. kilomeetril Tagapere tee ristmikul seni teadmata põhjustel juhitavuse ning kukkus rattaga kraavi.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse avariigrupi juhi Tanel Pajumaa sõnul on praegu teadmata, kas selles liiklusõnnetuses osales mõni teine sõiduk.

Meedikud viisid raskes seisus mehe haiglasse.

«Täpsemate asjaolude selgitamiseks palume kõigil, kes juhtunut pealt nägid, helistada politsei infotelefonil 612 3000 või kirjutada pohja.lmt@politsei.ee,» ütles Pajumaa.

Õnnetus Lääne-Harju vallas.
Õnnetus Lääne-Harju vallas. Foto: PPA
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles