Mupo on hädas salapäraste WC liigutajatega (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet

Põhja-Tallinna, Stroomi lähistel elavad kodanikud on Mupo-t informeerinud huvitavast nähtusest – iseliikuvatest WC-dest. 

Ilmselt ei meeldi WC-de kasutajatele üksluisus ja seetõttu liigutatakse tualette ühest kohast teise ning loovate inimestena - nagu nad paistavad olema -  eksperimenteeritakse erinevate vaadetega.

Foto: Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet

Fotol keset teed seisev WC on olnud juba tee mõlemas servas, kord isegi külili asendis. Fotode autor ütles, et ta käib igal hommikul põnevusega vaatamas, kuhu töökad käed seekord WC on toimetanud. Täna hommikul olevat see nihkunud juba teepervele.

Mupo ei kiida WC liigutajate tegevust heaks ja kutsub inimesi üles kaaskodanikke austama. Milline näeb WC välja pärast küljeli olemist, võib vaid ette kujutada ning arvatavalt on vette pikali lükatud WC sisu kuskil ranna lähedal hulpimas. «Loodame, et teisaldajad tüdinevad ja WC leiab rahu, et hädas inimestele kasulik olla,» andis Mupo pressiteate vahendusel teada. 

Foto: Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet
Foto: Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet
Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles