Fotod: taasiseseisvumise pidunädala lõpetas uhke trammiparaad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kroonis taasiseseisvumise pidustusi Kopli depoost alguse saanud Tallinna trammide paraad.

Paraadi korraldanud Tallinna Linnatranspordi AS-i juhatuse esimeees Deniss Boroditš nimetas trammiparaadi sündmuseks, mis pakub ühtviisi huvi nii noortele kui vanadele, lastele kui ka eakamale rahvale.

«Eestis pole inimest, kes kasvõi kordki elus poleks trammiga sõitnud. Eriti vahva on trammiga sõita aga oma vabas ja sõltumatus riigis, milleks Eesti 27 aastat tagasi taas sai. Trammisõidule lisab mõnu Tallinna tramminduses viimastel aastatel toimunud kiire areng, mis on toonud meie tänavatele sujuvalt liuglevad uued CAF-id, linlaste ja turistide tähelepanu köitnud ajaloolised retrotrammid ja renoveeritud ilusad, puhtad, säästlike mootorite ja vaikse käiguosaga KT-6 ja KT-4 trammid,» ütles Boroditš.

Trammide paraad liikus läbi linna lennujaama ning sealt Vana-Lõuna depoosse. Paraadil osalevatesse trammidesse oli vaba pääs kõigil linlastel ja Tallinna külalistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles