Tallinn teeb Viru tänavale Lilleturu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru tänava lillemüük.
Viru tänava lillemüük. Foto: Toomas Huik

Tallinnal on kavas äsja moodustatud asutuse Tallinna Turud alla koondada ka Viru tänava lillekaubanduse ning moodustada sellest Lilleturg.

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu ütles Postimees.ee`le, et kui praegu kuulub vastloodud asutusele Tallinna Turud kolm allüksust – Nõmme turg, Mustamäe turg ja Lasnamäe turg, siis tõenäoliselt moodustatakse ka neljas ehk Lilleturg.

Asi on selles, et Tallinna linnavalitsuse 2006. aasta veebruari korraldusega seati Viru tänav 26 linnale kuuluvale 222 ruutmeetri suurusele kinnistule isiklik kasutusõigus firma GMP Grupp kasuks. Kinnistul asub 14 müügikioskit kasuliku pinnaga 122,2 ruutmeetrit. Firmale antud isiklik kasutusõigus lõpeb tänavu 31. oktoobril.

Sarapuu sõnul on praegu kaalumisel idee moodustada Viru tänava lillekioskitest Lilleturg, mis oleks üks osa asutusest Tallinna Turud. Lõplikku otsust ei ole linn veel langetanud, kuid tõenäoliselt nii asjad siiski lähevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles