Lasnamäe linnaosavanema asetäitjateks said kesknoored

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Riibe
Jaanus Riibe Foto: Keskerakonna noortekogu

Lasnamäe linnaosavanema Olga Ivanova asetäitjateks said Keskerakonna noored Jaanus Riibe ja Inga Skurihhin.

25-aastane Jaanus Riibe on Keskerakonna Noortekogu esimees ja kuulub Keskerakonda 2009. aastast. Lasnamäe linnaosavalitsuses sai tema ülesandeks sotsiaalhoolekande, spordi ja kultuuriga seotud töö. Tal on Tallinna Tehnikaülikoolis omandatud magistrikraad tööstus- ja tsiviilehituse alal, varem töötas ta linnakantseleis referendina.

Inga Skurihhini vastutada said linnaosa kodulehe andmetel Lasnamäe kultuuri- ja noorsootöö juhtimine. 30-aastane naine kuulub Keskerakonda alates 2007. aastast, kodulehe andmetel omandab ta praegu Tallinna Ülikoolis riigiteaduste alal bakalaureusekraadi.

Kevadel põhjendas linnapea Edgar Savisaar ajalehes Pealinn noorte keskerakondlaste edutamist ja linnafirmade nõukogudesse paigutamist nende pikaajalise töökogemusega linnasüsteemis. Siis viitas ta, et sihtasutuse Õpilasmalev nõukokku nimetatud Inga Skurihhin on linnaametnikuna töötanud juba kuus aastat. Skurihhin oli varem linnakantselei arenguteenistuse arengukavade osakonna juhtivspetsialist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles