Fotod: Mustamäel esitletakse EV100 inspireeritud väljakut

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 8. septembril kell 14 algaval Pöörise kogukonnapäeval on huvilistel võimalus uudistada Eesti Vabariigi 100. juubelist inspireeritud skulpturaalse kompositsiooniga väljakut Mustamäe uues Pöörise elamurajoonis.

«Pöörise elurajooni keskväljak tervikuna on omaette vaatamisväärsus – tegemist on kvartali arendaja ja ehitaja AS TTP poolt hästi läbi mõeldud ja äärmiselt loovalt lahendatud elurajooniga. Kutsun kõiki Pöörise kogukonnapäevast osa saama ja asja oma silmaga kaema,» ütles Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats.

«Pöörise keskväljaku projekti oli kaasatud paljude erinevate valdkondade spetsialiste, arhitektooni rajamine oli ehitustehniliselt keeruline. Pühendame selle projekti Eesti Vabariigi 100. aastapäevale ja loodame, et sellel väljakul saab tulevikus läbi viia ka mõnda EV200 juubeliüritust!» lausus AS TTP projektijuht Martin Laasma.

Pöörise elamurajooni skulpturaalse kompositsiooniga väljaku projekteeris AS Nord Projekt ja autor on arhitekt Raiko Reinson.

Pöörise kogukonnapäev 8. septembril

14.00 Pöörise keskväljaku pidulik avamine ja pidupäevatordi söömine

15.00 Kolme põrsakese maagiline teadusshow: mitmevärviline tulevärk, teaduspaugud ja maagiline udu – vaatamist nii suurtele kui ka väikestele

17.00–19.00 Esineb ansambel Moodwakers

Pitsa Street Pizzalt, sooja joogiga kostitab Kohvishop, burgerisõpradele vapustavad burgerid Uulits tänavagurmeelt, jäätiseid ja smuutisid pakub JääMari. Lastele näomaalingud, batuut, mänguväljak ja üllatuskülaline, kes korraldab neile põnevaid tegevusi. Kogu päeva vältel toimub Pöörise rajooni elanike Kirbuturg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles