Lasnamäe linnaosavalitsus palub abi kurikaelade leidmisel

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lasnamäe linnaosavalitsus

Lasnamäe linnaosavalitsus pöördub elanike poole paludes abi vandaalide leidmisel. Sel nädalal sai kannatada Tondiloo pargi mänguväljaku ala.

«Meile tuli elanikult vihje, et Tondiloo pargis on vandaalitsetud. Minnes kohale avastasime ebameeldiva pildi - uuel mänguväljaku kummikate oli välja kisutud ning laiali loobitud. «Kunstnikukalduvustega» kaabakas tegi ka tema arvates vahva kompositsiooni, kasutades selleks mänguväljakust lõhutud detaile,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva. Ta kutsus üles kõiki kellel on teavet vandaalide kohta, andma sellest teada politseile.

Lasnamäe linnaosavalitsus tuletab meelde, et korra rikkumine ning pargirajatiste lõhkumine on karistatav, ning kutsub üles vandaalidest teada andma telefonidel 14110 või 112. Kahju suurus selgub remonttööde käigus, peale hinnapakkumiste laekumist.

Foto: Управа Ласнамяэ
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles