Fotod: Tallinna kesklinna ilmusid kummalised reklaamid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Südalinna suurte magistraalide äärde on ilmunud reklaamplakatid, mis on vormilt keskerakondlikud, sisult aga esialgu arusaamatud.

Plakatid on täpselt sellise rohelise taustaga, mida on oma reklaamides kasutanud Keskerakond, samuti on seal kiri «Teeme!», mis meenutab Keskerakonna valimisloosungit «Teeme ära!». Veidi allpool on kirjas «E-Eesti turvaliseks!» või «Tallinn maailma krüptopealinnaks!». Samuti kollasel taustal kiri «#märts 2019». 2019. aasta märtsis on teatavasti riigikogu valimised.

Keskerakonna pressiesindaja Andre Hanimägi sõnul pole erakond nende reklaamidega kuidagi seotud. Küsimusele, kas võib olla tegemist vihjega Keskerakonna varasemale vastuseisule e-valimiste suhtes, vastas Hanimägi eitavalt.

«Erakonna esimees Jüri Ratas on öelnud, e-valimiste osas tuleb võtta tänast päeva arvestav seisukoht ja seda peab tegema erakonna volikogu. Nii et Keskerakonna volikogult võib selleteemalist avaldust oodata,» lausus pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles