Galerii: Täna on autovaba päev, Vabaduse väljak ja Kaarli puiestee on mootorsõidukitele suletud (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tervisemessi «Liikuma!» raames suletakse laupäeval, 22. septembril mootorsõidukite liikluseks Vabaduse väljak ja Kaarli puiestee.

Liikluspiirangud kehtivad kella kuuest hommikul kella seitsmeni õhtul. Liinide nr 1 ja 3 trollibussid sõidavad Kaarli puiestee ja Toompea tänava ristmikuni, linna poolne lõpp-peatus on Tõnismäe linnapoolse suuna trollipeatus.

Bussid sõidavad liinidel nr 16, 17, 17A, 21, 21B, 23, 24, 24A, 40, 41, 41B ja 42 mööda muudetud marsruuti.

Liinide nr 16, 17, 17A, 23, 24, 24A ja 42 bussid suunatakse mõlemal suunal ümbersõidule Endla tänav, Suur-Ameerika tänav, Pärnu maantee ja Estonia puiestee, tehes täiendavad peatused kesklinna suunal Endla tänaval enne Suur-Ameerika tänava ristmikku paiknevas ajutises peatuses, Pärnu maanteel mõlemal suunal paiknevates Kosmos ning Estonia puiesteel mõlemal suunal paiknevates Vabaduse väljak peatustes.

Liini nr 40 bussid suunatakse ümbersõidule kesklinna suunal Paldiski maantee, Toompuiestee, Rannamäe tee, Suur-Rannavärav, Ahtri tänav, Hobujaama tänav ning linnast väljuval suunal Hobujaama tänav, A. Laikmaa tänav, Autobussiterminal, Narva maantee, Mere puiestee, Põhja puiestee, Suurtüki tänav, Rannamäe tee, Toompuiestee, Tehnika tänav ja Paldiski maantee, tehes täiendavad peatused kesklinnast väljuval suunal Mere puiesteel paiknevas Mere puiestee peatuses ja mõlemal suunal paiknevates Balti jaam peatustes ning lõpp-peatuse Hobujaama tänaval autobusside seisuplatsi sissesõidu teel;

Liinide nr 21, 21B, 41 ja 41B bussid suunatakse Balti jaama suunal ümbersõidule Kaarli puiestee, Toompea tänav ja Kaarli puiestee, tehes ajutise peatuse Kaarli puiesteel kesklinna suunal paiknevas Tõnismägi trollipeatuses.

Liinide nr 21 ja 21B bussid suunatakse Kakumäe suunal ümbersõidule Pärnu maantee, Suur-Ameerika tänav ja Endla tänav, tehes täiendavad peatused Pärnu maanteel paiknevates Vabaduse väljak ja Kosmos peatustes.

Liinide nr 41 ja 41B bussid suunatakse Kakumäe suunal ümbersõidule Narva maantee, Pärnu maantee, Tõnismägi tänav, Toompea tänav, Kaarli puiestee ja Toompuiestee, tehes täiendava peatuse Pärnu maanteel paiknevas Vabaduse väljak peatuses.

Seoses autovaba päeva tähistamisega toimuvad muudatused ka Harjumaa liinide ühistranspordikorralduses. Info Harjumaa liinide muudatustest on nähtav Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse veebilehel.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles