Gonsiori tänava asfalt jäi hiljaks (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd Gonsiori ja Pronksi tänaval.
Teetööd Gonsiori ja Pronksi tänaval. Foto: Uwe Gnadenteich

Teisipäeval algama pidanud Gonsiori tänava esimese osa asfalteerimine lükkus edasi asfaldi puudumise tõttu.

«Gonsiori tänava ehitaja ei suutnud õigeaegselt asfaltbetooni tellida, Pronksi ristmiku asfalteerimine ei kulgenud lubatud graafiku kohaselt ja töövõtja teatel toimub asfalteerimine eesoleval nädalavahetusel. Täna, 20. septembril kell 13 alustab TREV-2 vastavalt varasemalt kokkulepitud ajakavale Laagna tee ja Gonsiori tänava ristmiku asfalteerimistöödega. Gonsiori tänava kesklinna poolses osas paigaldatakse viimistlus-kattekiht Maneeži ja Pronksi tn vahelisel lõigul ja Pronksi ristmikul eeloleval nädalavahetusel,» teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Töödega on hõlmatud ning liiklus on häiritud järgmistel perioodidel ning asukohtades:

Neljapäeval, 20. septembril kella 11-16 suletakse Laagna tee linnast väljuv suund Gonsiori tänavaga ristumise piirkonnas. Liiklus on tagatud 1+1 sõiduradadel.

Neljapäeval, 20. septembril kella 20-06 suletakse Laagna tee linna sisenev suund Gonsiori tänavaga ristumise piirkonnas. Liiklus on tagatud 1+1 sõiduradadel.

Laupäeval, 22. septembril kella 7-22, suletakse Maneeži tänava ja Pronksi ristmiku vaheline lõik täielikult liiklusele.

Laupäeval, 22. septembril kella 11-16 suletakse Pronksi ristmiku üks suund viimase kattekihi paigaldamiseks. Liiklus on tagatud 1+1 sõiduradadel.

Laupäeval, 22. septembril kella 18-20 suletakse Pronksi ristmiku teine suund liiklusele viimase kattekihi paigaldamiseks. Liiklus on tagatud 1+1 sõiduradadel.

Pühapäeva, 23.septembri öösel kella 00.30-5 suletakse A. Laikmaa ning Maneeži tänava vaheline lõik täielikult liiklusele trammitee ja ühistranspordipeatuste vahelises lõigus teekatete kokku viimiseks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles