Talentide linn: ohtlik sild muudeti veelgi ohtlikumaks (6)

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katkise piirdega sild Peterburi maanteel.
Katkise piirdega sild Peterburi maanteel. Foto: Toomas Huik

Augustis kirjutas Postimees Peterburi maanteel olevast Pirita jõe sillast, mille linnast väljuval suunal pole jalakäijaid kaitsvat külgpiiret enam ollagi.


Silla juurde oli küll paigaldatud jalakäijate liikumist keelav märk ning jalakäijate tee ette pandud umbes poole meetri kõrgune paneel, kuid inimesed ei lasknud ennast segada ning kõndisid endistviisi üle silla.

Teisel pool teed on sillal käsipuu küll olemas, kuid lähim teeületuskoht asub mitmesaja meetri kaugusel ning sealgi on üle tiheda liiklusega Peterburi maantee ületamine keeruline.

Augustis öeldi maanteeametist Postimehele, et amet on ohtlikust olukorrast teadlik, probleemi lahendamisega tegeletakse ja hooldusfirma otsivat parajasti sobivaid piirdeid, et paigaldada need analoogselt silla vastasküljega.

Kolm kuud hiljem on sild endiselt ilma piirdeta. Küll aga on ilma piirdeta jalakäijate ossa paarimeetriste vahedega laotud samasuguseid madalaid paneelitükke, nagu on silla otsas. Need ei takista üle silla minekut, küll aga muudavad selle palju ebamugavamaks ja ka ohtlikumaks.
 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles