Põhja-Tallinna valitsus: me ei levita NATO-vastaseid lendlehti (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja NATO lipud USA hävitaja taustal Ämari lennuväebaasis.
Eesti ja NATO lipud USA hävitaja taustal Ämari lennuväebaasis. Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Põhja-Tallinna valitsus teatab, et neil pole mingit pistmist isikuga, kes nädalavahetusel Pelgurannas NATO-vastaseid lendlehti jagas.

Põhja-Tallinna valitsus sai vihje nädalavahetusel toimunud kummase intsidenti kohta, kus tundmatu isik jagas Pelguranna bussipeatuses NATO-vastased lendlehti, paludes sealjuures toetust Vasakparteile. Isik olevat tutvustanud ennast Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse töötajana ja väidetavalt kandnud Põhja-Tallinna linnaosa sümboolikaga rinnamärki.

Põhja-Tallinna vanema Raimond Kaljulaidi sõnul ei ole ükski linnaosavalitsuse töötaja selle kampaaniaga seotud. «Põhja-Tallinna valitsus vastutab linnaosa heakorra, sotsiaalteenuste osutamise ja muude kohalike küsimuste eest. Muidugi ei jaga meie töötajad tänaval kaitsepoliitikat puudutavaid lendlehti. Tegemist on provokatsiooniga,» ütles Kaljulaid. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles