Politseinikud pidasid Tallinnas kinni petise, kes müüs olematut liha (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahatähed
Rahatähed Foto: Marko Saarm / Sakala

Politseinikud pidasid eile Tallinnas kinni 64-aastase mehe, kes peamiselt Põhja-Eesti piirkonnas inimestelt raha välja pettis. 

Rapla politseijaoskonna uurija Rain Saar ütles, et mees käis mööda erinevaid asutusi ja pakkus müügiks soodsa hinnaga liha, mida keegi kunagi ei saanud.

«Ta võttis inimestelt tellimused ja kauba eest raha ette, lubades paari tunni möödudes lihaga tagasi tulla. Tagasi mees aga ei tulnud, oma kontakte tellijatele ei avaldanud ja ühtegi paberit tellimuse kinnituseks ei andnud,» rääkis Saar. 

Mehele makstud summad jäid Põhja prefektuuri teatel üldjuhul umbes kümne euro piiresse. 

Saar rõhutas, et kui tehing tundub kahtlane ja seda ei ole hiljem võimalik kuidagi tõendada, siis on parem see üldse ära jätta. «Kahtluse korral ärge tasuge kauba eest enne, kui te pole selle olemasolus ja väärtuses isiklikult veendunud,» hoiatas Saar selliste petturite eest.

Mees peeti esialgu kinni 48 tunniks. Tema suhtes on alustatud väärteomenetlus ja praeguseks on läbi viidud esmased menetlustoimingud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles