Tallinna volikogus on täna avatud uste päev

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavolikogu istung
Linnavolikogu istung Foto: Tairo Lutter

Tallinna linnavolikogu kantselei korraldab esmaspäeval tähistataval omavalitsuspäeval volikogu hoones esmakordselt avatud ürituse kõigile linnakodanikele ja –külalistele.

«Eesti Vabariigi sajandal juubeliaastal tähistame esmakordselt omavalitsuspäeva riikliku tähtpäevana ning avame linnavolikogu, Tallinna linna kodanike esinduskogu hoone kõigile linnakodanikele ja -külalistele,» ütles volikogu esimees Mihhail Kõlvart.

«Riigikogu avatud uste päevad on rahva hulgas väga populaarsed. Loodame, et ka esimest korda toimuv Tallinna linnavolikogu avatud uste päev kujuneb linlaste jaoks huvipakkuvaks sündmuseks. Tallinlastele võiks ju huvi pakkuda, kes, kus ja kuidas kujundavad pealinna poliitikat,» sõnas volikogu aseesimees Mart Luik.

Avatud uste päeva kava

12.00 koolide ekskursioonid linnavolikogu majas (eelregistreerimisega aadressil tallinna.linnavolikogu@tallinnlv.ee). Ekskursioonid toimuvad eesti ja vene keeles.

Samal ajal on linnaelanikel võimalus külastada linnavolikogu fraktsioone ja kohtuda saadikutega.

14.00 Tallinna linnavolikogu avatud uste päeva avamine. Külalisi tervitab linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart. Kohapeal saab registreeruda ekskursioonidele, loengule ja viktoriinile.

14.05 ekskursioon Jüri Kuuskemaaga vene keeles. Ringkäik tutvustab Tallinna Linnavolikogu hoonet, selle ajalugu.

14.15 kohtumised fraktsioonide saadikutega.

15.00 volikogu liikme Jaak Juske loeng linnavolikogu hoonest ja ajaloost, eesti keeles.

16.00 volikogu esimehe ja fraktsioonide esimeeste infotund.

16.30 volikogu liikme Priidu Pärna tasuta õigusabi konsultatsioonid.

17.00 viktoriin. Võimalus osaleda viktoriinis koos saadikutega.

17.00 ekskursioonid eesti ja vene keeles.

18.00 kontsert: Trio Comodo koos külalisesinejate – volikogu liikme Helle-Moonika Helme ja volikogu liikme Eduard Tomaniga. Kontsert toimub õues!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles