Eesti Meedia uus maja Fahle Pargis saab nurgakivi

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fahle Park.
Fahle Park. Foto: KAOS Arhitektid

Neljapäeval, 4. oktoobril 2018 kell 12 asetatakse nurgakivi Eesti Meedia uuele meediamajale ning kogu uuele Fahle Pargi ärikvartalile.

Avamise puhul esinevad sõnavõtuga Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann, Tallinna abilinnapea Züleyxa Izmailova, Merko Ehituse juhatuse esimees Keit Paal ning ärikvartali üks omanik, Kenneth Karpov Fausto Capitalist. 

«Mul on väga hea meel, et Fahle Pargi ärikvartali ehitus on jõudnud nii kaugele, et näeme juba uusi seinu kerkimas ning saame paika panna Eesti Meedia meediamaja nurgakivi,» ütles Fausto Capitali juhatuse liige Sven Mihailov.

«Olen kindel, et paari aasta pärast on Fahlest saanud Tallinna äritegevuse uus süda, kust asuvad kiviviske kaugusel nii Tallinna lennujaam ja bussijaam kui ka Rail Baltica rongijaam.»

Fahle Pargi esimese ehitusjärgu ankurrentnik AS Eesti Meedia kolib järgmise aasta suvel Fahle Parki 8000 ruutmeetrile kõigi oma Tallinnas tegutsevate üksuste ning umbes 550 töötajaga. Meediakontsern saab endale Eestis ainulaadse moodsaimate võimalustega meediamaja, kus on koos nii raadio-, televisiooni- kui ka ajalehetoimetused. Lisaks kolib Fahlesse ka Stora Enso rahvusvaheline finantsteenuste keskus koos 200 töötajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles