Järgmisel nädalal suletakse ajutiselt Herne ja Magasini tänavate ristmik

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun / Postimees

Tallinnas Herne tänaval toimuvate kaevetööde tõttu on Herne ja Magasini tänava ristmik 8.-10. oktoobrini suletud.

Tööde tõttu pole Herne ja Magasini ristmikult võimalik sõidukitega läbi pääseda. Herne tänavale toimub liiklus Staadioni tn kaudu läbi matusebüroo Kristin ja Ida-Tallinna keskhaigla parklate. Edaspidi hakkab liikus käima Staadioni ning Herne ja Magasini ristmiku kaudu. Liiklejatel palutakse olla tähelepanelikud ja jälgida millist teed oleks mõistlik kasutada, teatas Kesklinna valitsus. Ida-Tallinna keskhaigla on andnud Herne tänava elanikele loa sõita parklast läbi, kuid ruumi nappuse tõttu ei ole võimalik sinna parkida.

Herne tänava rekonstrueerimistööd algasid 13. augustist. Remondi tulemusena luuakse jalakäijatele ning jalgratturitele paremad ja ohutumad liikumisvõimalused, lisaks rekonstrueeritakse sõiduteed, korrastatakse liiklus- ja parkimistingimusi, lahendatakse sademevee äravool ja uuendatakse haljastus.

Ehitustööde kogumaksumus on ligi 1,91 miljonit eurot ja tööde tähtaeg käesoleva aasta november.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles