Vaateratta ilmumine Tallinna uue ostukeskuse katusele lükkus uude aastasse (2)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: David Becker/AP

Vaateratas, mis algsete plaanide järgi pidi püstitatama Tallinnas peagi avatava T1 kaubanduskeskuse katusele oktoobris, saab paika järgmise aasta alguses. 

Vaateratta tootev Hollandi perefirma, 30-aastase lõbustusparkide atraktsioonide tootmise kogemusega ettevõtte Mondial Rides esindaja sõnul on vaateratta eriosade valmistamiseks vajaliku spetsiifilise metalli puudus maailmaturul löönud segi nende tööplaanid, mistõttu ei jõuta Tallinna vaateratast esialgu lubatud ajaks valmis, vahendab atraktsiooni tellinud Super Skyparki meelelahutuskeskuse operaatorfirma juhti Alar Kajarit ERR-i uudisteportaal.

«Kuna Tallinna vaateratast toodavad Hollandis ligi 10 erinevat alltöövõtjat mitmes erinevas tehases, siis leppisime kokku, et me ei hakka praegu prognoosima ka vaateratta avasõidu täpset kuupäeva, kuid me usume, et see toimub uue aasta esimestel kuudel,» ütles Kajari, kinnitades, et ratas on täies mahus töös.

T1 Mall of Tallinna kaubandus- ja meelelahutuskeskus Tallinnas Peterburi tee ääres avab uksed 8. novembril.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles