Kuldnoka tänav muudeti ühesuunaliseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldnoka tänav.
Kuldnoka tänav. Foto: Liis Treimann

Lilleküla gümnaasiumi juhtkonna ja lastevanemate initsiatiivil, eesmärgiga muuta laste koolitee ohutumaks, muudeti Kuldnoka tänav ühesuunaliseks.


Liikluskorraldus Kuldnoka ja Mooni tänavatel tegi Lilleküla gümnaasiumi kooliperele muret väga pikka aega, vahendas Raepress. Kuna kitsastel tiheda liiklusega tänavatel ei olnud laste koolitee turvaline, siis pöördusid lapsevanemad ka Tallinna linnavalitsuse poole.

Pöördumises tehti liikluse turvalisemaks muutmiseks kaks ettepanekut – parandada olukorda Mooni tänaval, tehes sinna kõnnitee, et lapsed ei peaks kitsal tänaval autode vahel laveerima ning muuta Kuldnoka tänav alates majast nr. 6 ühesuunaliseks, suunaga Mooni tänava poole.

Kui tänaseks on Kuldnoka tänav vastavalt ettepanekule ühesuunaliseks muudetud, siis Mooni tänava osas on muutusi oodata tuleval aastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles