Hiina uue aasta pidu muudab Kadriorus liiklust

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina aastavahetuse tähistamine mullu veebruaris Londonis.
Hiina aastavahetuse tähistamine mullu veebruaris Londonis. Foto: AP / Scanpix

Seoses Hiina uue aasta tähistamisega muudetakse laupäeval alates kella 11-st liikluskorraldust Kadrioru pargiga piirnevatel tänavatel.

Alates 24. jaanuari kella 11- 18 suletakse liiklus Weizenbergi tänaval Poska tänava ja Mäekalda tänava vahelisel lõigul. Koidula tänav on lõigul Roheline aas kuni Mäekalda tänav ürituse ajal muudetud ühesuunaliseks, teatas ürituse ajal liiklust korraldav Meeskond OÜ.

Kõikidele tähtsamatel ristmikele paigaldatakse liiklusmärgid ja sõlmristmikel korraldavad liiklust reguleerijad.

Kuna Kadrioru pargi piirkonnas on parkimisekohtade arv piiratud, paluvad korraldajad kasutada üritusele tulemiseks ühistransporti. Sobivad sõidukid on trammid number 1 ja 3 ning kõik Kadriorus Poska peatuses peatuvad autobussid.

Nendel, kes tulevad pidustusele autoga, paluvad korraldajad parkida oma sõiduk lähipiirkonnas asuvatesse parklatesse. Sobivad parklad on Torupilli Selveri parkla Gonsiori tänaval, KUMU parkla Valge tänaval ja Bensiini tänava lõpus asuv kunagise lõbustuspargi parkla.

Laupäeviti on alates kella 15 Tallinna kesklinnas parkimine tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles