Joobes olles auto juhtimine viis muusik Alar Aigro uurimise alla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Aigro.
Alar Aigro. Foto: Peeter Langovits

Põhja ringkonnaprokuratuur esitas kriminaalsüüdistuse ansambli The Tuberkuloited kitarristina ja heliloojana tuntust kogunud Alar Aigrole, kes uurimisandmetel juhtis autot alkoholijoobes olles.

Politsei peatas 42-aastase Aigro juhitud Chrysler Stratuse mullu 20. augustil kella 17 ajal Tallinnas Kristiina tänaval ning ekspertiis tuvastas tema veres etanoolisisalduse 2,72 milligrammi ühe grammi kohta. Seetõttu esitas Põhja ringkonnaprokutatuur talle süüdistuse auto alkoholijoobes juhtimises.

Kolmapäeval asus kohus Aigro süüasja kokkuleppemenetluse korras arutama, kuid oli sunnitud selle tagasi prokuratuuri saatma, kuna Aigro loobus kokkuleppest. Aigro väitel oli ta kokkuleppemenetluseks sunnitud, kuna kriminaalasja materjalile ei lisatud olulist tõendit ja seetõttu ei suuda ta oma süütust tõendada. Ühtlasi väitis muusik, et ta ei tea oma võimalusi kriminaalasjas, kuna puutub sellise teemaga kokku esmakordselt.

Kuna kohus ei pidanud Aigro süüdistatavate avalduste valguses võimalikuks kriminaalasja kokkuleppemenetluses arutada, saatis kohus süüasja tagasi prokuratuuri ning tõenäoliselt tuleb see kohtus arutlusele üldmenetluse korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles