Tallinna elanike küsitluseks kasutatakse ka ühissõidukiteid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trollid.
Trollid. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsus korraldab tasuta ühistranspordi küsitluse 19. - 25. märtsini ning selleks kasutatakse ka ühissõidukeid.

Tallinna linnavalitsuse korralduse eelnõu järgi toimub küsitlus ühissõidukites reedel, 23. märtsil kella 10 – 19, laupäeval, 24. märtsil kella 10 – 18 ning pühapäeval, 25. märtsil kella 10 – 16.

Linlaste küsitluseks kasutatakse viit bussi, üht tramm-kohvikut ja üht trolli. Bussid seisavad keskturu väravate juures, Pae tänav 76, Mahtra tänav 1 ja Madala tänav 3 maja juures ning Balti jaama turu kõrval. Troll ootab linnaelanikke Tallinna kaubamaja juures ning tramm-kohvik Kadriorus trammide lõpp-peatuses.

Kokku moodustatakse linlaste küsitlemiseks 30 punkti, neist osa asub suurtes kaubandus-, spordi- ja vaba aja keskustes nagu näiteks Solarise keskus, Rocca al Mare kaubanduskeskus, Kristiine kaubanduskeskus, Lasnamäe Centrum ja Nõmme turg. Küsitluspunktid avatakse ka linnavalitsuse teenindussaalis ning linnaosade teeninduspunktides.

Küsitlusel saavad inimesed vastata küsimusele, kas nad toetavad või ei toeta tasuta ühistransporditeenusele üleminekut 2013. aastast. Küsitluse korraldamiseks on linnavalitsus oma reservfondist eraldanud 31 000 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles