Jürgenson: Savisaare rahvaküsitluse eelarve tuleb luubi alla võtta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavolikogu IRL-i fraktsiooni esimees Toivo Jürgenson.
Linnavolikogu IRL-i fraktsiooni esimees Toivo Jürgenson. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna linnavolikogu IRLi fraktsiooni esimehe Toivo Jürgensoni sõnul on linnavalitsuse tasuta ühistranspordi rahvaküsitluseks kuluv summa kordades suurem esialgu väljaöeldust, mistõttu vajab see eraldi uurimist.
 


«Savisaar kulutab vanas rahas üle 4 miljoni krooni enda propageerimiseks. Seda on näiteks 30 protsenti rohkem, kui linn on eraldanud terveks käesolevaks aastaks ettevõtluskeskkonna turundusele. Paraku on linnavalitsuse jaoks lasteaedadest, korras teedest ja ettevõtlusest tähtsam tasuta ühistransporti reklaamida,» tõdes Jürgenson.

«Absurdseks teeb kogu ettevõtmise fakt, et küsitluse tulemused on juba ette teada. Sama hästi võinuks Savisaar 2009. aastal teha rahvaküsitluse teemal, kas inimesed soovivad tasuta küttepuid ja kartuleid. Tegemist on järjekordse linnavalitsuse propagandatrikiga, mille maksab kinni pealinna maksumaksja,» lausus linnavolinik.

Jürgenson teatas, et kavatseb Savisaarele esitada arupärimise järgmisel linnavolikogu istungil, kus soovib reservfondist eraldatud raha kohta täpset ülevaadet. «Säärane raha ebaotstarbekas kulutamine tuleb lõpetada. Linnas on palju muid probleeme, mis vajavad hädasti lisaraha. Markantseim näide kevade hakul on löökaukude lappimine ja teede märgistamine,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles