Taksofirma lubab homme 100 krooni piires tasuta sõitu

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksod.
Taksod. Foto: Peeter Langovits

Tallinna taksoturul valitsevale hinnasõjale viidates lubab OÜ Saksa Takso vedada homme takso tellinud kliente kuni 100 krooni eest Tallinna piires tasuta ning alandas tänasest ka oma tariifi.

Firma juhatuse esimehe Andrea Tederi sõnul otsustas ettevõte korraldada tasuta taksosõidupäeva, sest ka taksofirmad peavad muutuvate majandusoludega kaasas käima.

«Tallinna taksoturul on alanud tõsine hinnasõda,» märkis ta. «Tartu taksofirmad teatasid, et nemad hindu langetada ei kavatse. Sellise suhtumisega pole taksoturul tänasel päeval eriti mõtet tegutseda.»

Firma teatel on neil alates tänasest sõidukilomeetri hind 4,90 krooni ja sõidualustustasu 29 krooni.

«Kui inimeste palku vähendatakse kümnetes protsentides ja ebakindlus majanduses ning ühiskonnas tervikuna on suurenenud, ei saa ka taksofirmad jätta sõiduhindu vanale tasemele,» ütles Teder.

Tema kinnitusel ei jää lähiajal enam ellu need firmad, kes keerulistes oludes paindlikult reageerida ei suuda. «Ilmselt ootab taksoturgu lähiajal ees põhjalik korrastumine ja nende firmade kadumine, kes ei suuda muutunud oludega kaasas käia,» lisas Teder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles