Raskes avariis hukkus noor meesterahvas

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiline avarii Mustamäel.
Traagiline avarii Mustamäel. Foto: Alex K

Täna öösel kell 3.36 kaldus Tallinnas mööda Mustamäe tee vasakpoolset sõidurada kesklinna poole sõitnud Ford sirgel ja hästi valgustatud teelõigul paremale, sõitis üle kõnnitee ja põrkas vastu tänavavalgustuse posti.

Sõidukis viibis kokku viis noort inimest, kellel kõigil oli esialgsetel andmetel turvavöö kinnitamata. Kokkupõrkes hukkus sõiduautot juhtinud 19-aastane Aleksei.

Kiirabi toimetas haiglasse neli kaasreisijat – 19-aastase Maksimi, 18-aastase Kristina ning kaks Sergei-nimelist noormeest, mõlemad 19 aastat vanad. Hukkunud juhi joove ja haiglasse toimetatud noorte vigastused on selgitamisel.
 
Põhja prefektuuri operatiivjuhi ülesandeid täitva politseimajori Priit Pärkna kinnitusel juhtub nii raskeid õnnetusi linnatingimustes, kus lubatud sõidukiiruseks 50 km/h, üliharva.

«Menetluse tulemusi ära ootamata on täna selge, et üheks täna öösel saatuslikuks saanud põhjuseks olid kinnitamata turvavööd. Kas õnnetusele aitas täiendavalt kaasa tarvitatud alkohol, liigne kiirus või fakt, et sirgel teel juhitavuse kaotanud autol olid all nii suve- kui talverehvid, peab selguma uurimise käigus.»
 
Esialgseil andmeil tähistati sel õhtul ühe autos viibinud noore sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles