Nestor: palju ämblikuvõrku Tallinnas alles võis jääda?

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiki Nestor.
Eiki Nestor. Foto: Liis Treimann

Riigikogu liige Eiki Nestor küsis äsja vangi mõistetud Ivo Parbuse ja Elmar Sepa juhtumi valguses, kui palju kuritegelikku ämblikuvõrku Tallinnas tegelikult säilida võis.

«Küsimus on, palju seda ämblikuvõrku seal Tallinnas veel võib olla? Olgu, üks seltskond nüüd jäi vahele, pandi istuma,» rääkis Nestor Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Kui keegi oleks mulle üleeile öelnud, et Elmar Sepp läheb vangi, ma oleks naerma pursanud. Kõik ajakirjanikud teadsid, et see mees on kakskümmend aastat olnud hämarate tehingutega seotud, aga alati puhtalt pääsenud,» rääkis ajakirjanik Ainar Ruussaar.

Ajakirjanik Priit Hõbemägi küsimusele, kas Nestor viitab ämblikuvõrgu-jutuga erakondlikele süsteemidele, vastuseks ütles Nestor, et ta ei usu, et päris erakondadel oma võrgustikud on.

«Kui ma vaatan IRLi viimaste kuude sündmusi, siis seal näib ka olevat justkui mingi võrgustik, nendega seotud asjades pole prokuratuur ühelgi puhul alustanud mingit uurimist, elamislubade skandaal vaibus aukohtus ära, maanteeameti juht pani lihtsalt avalduse lauale, Parts rahuldas selle,» loetles Ruussaar.

«Mind huvitab, mis on selle masinavärgi juures Tallinna volikogu ja erinevate kontrollüksuste mängumaa, Tallinnas on olemas ka opositsioon, mis ei ole eriti häälekas, panete tähele! tõi Nestor välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles