Kahel naisel lasub süüdistus bordelliäri ajamises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotolavastus bordellist
Fotolavastus bordellist Foto: Caro / Scanpix

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistusega on Tallinnas kohtu alla kaks naist, kellel lasub süüdistus ligi poolteise aasta jooksul bordelliäri ajamises.

Süüdistuse järgi võtsid 39-aastane Svetlana ja 61-aastane Marika 2010. aasta veebruarist kuni mullu oktoobrini spetsiaalselt intiimteenuste osutamiseks rendile Tallinnas Sütiste ja Mustamäe teel asuvad korterid. Svetlana ja Marika võimaldasid prostituutidel neid ruume tööalaselt kasutada, reklaamisid intiimteenuseid internetis ja pidasid arvestust osutatud teenuste kohta, samuti võtsid selle eest prostituutidelt vastu osa klientide käest saadud rahast, tuvastas politsei.

Politsei pidas Svetlana ja Marika kuriteos kahtlustatavana kinni mullu 3. oktoobril ja kohus võttis Marika 5. oktoobril ka vahi alla.

Kohtueelse uurimise lõppedes esitas prokuratuur Svetlanale ja Marikale süüdistuse prostitutsioonile kaasaaitamises isikute grupis, kusjuures Marika sai süüdistuse ka teises karistusseadustiku punktis, sest teda on sarnase teo eest juba varem karistatud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles