Prokurör nõuab Lasnamäe vägistajatele kuueaastast vangistust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kaader Reporter.ee videost

Harju maakohtu ees seisid täna mehed, keda süüdistatakse eelmisel sügisel Lasnamäel toime pandud vägistamises.

Ruslan Jakovlevi, Vitali Risovit ja Sergei Žumilovit süüdistatakse vägistamises ja peksmises, täpsemat informatsiooni prokuratuur veel ei jaga, vahendab Reporter.ee.

27-aastase ohvri sõnul oli ta mullu 15. septembril öösel kella 12 paiku Mustakivi teel kõndides kolmelt mehelt suitsu küsinud. Veidi hiljem võtsid mehed ta kinni ja vägistasid kortermajade vahel, hiljem jätkus sama juba naise korteris, kus kurjategijad peksid ka kaht seal viibinud meest.

Lisaks laamendasid purjus mehed korteris, loopides rõdult alla mööblit ja esemeid, mis kukkusid maja ette pargitud autodele. Kurjategijad lahkusid alles pärast seda, kui naine mobiiltelefoni taas enda kätte sai, rõdule pääses ja ähvardas alla hüpata või politsei kutsuda.

Mehed tunnistasid end täna kohtus süüdi. Prokurör nõudis kõigile meestele kuueaastast vangistust, millest lühimenetluse korras lahutataks üks kolmandik. Süüaluste kaitsjad olid prokuröri ettepanekuga nõus, kohus teeb otsuse homme pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles