TV3: Tallinnas Männiku teel lapiti teed telliskividega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader TV3 videost

Tallinnas Männiku teel oli täna hommikul keegi paaris kohas omal algatusel teed remontinud, kasutades selleks muuhulgas telliskive.

Ilmselt oli mõni kohalik elanik püüdnud teed parandada, kuid lahtised telliskivid lendasid autode rataste alt ohtlikult üles, vahendasid «Seitsmesed uudised».

Tallinna kommunaalameti asejuhtaja Tarmo Sulg nimetas juhtunut tee peale ehitusprahi toomiseks, mis on vastuolus jäätme- ja teeseadusega. «See on seadusesse just eelkõige seetõttu toodud, et selline teguviis võib kahjustada kaasliiklejate vara,» ütles Sulg.

Sarnaseid juhtumeid on olnud ka varem, kuid mitte tihti. Pole võimatu, et linnavalitsus isehakanud teeparandaja üles otsib, märkis Sulg.

Kuigi täna Männiku tee ühes otsas teetööd juba käisid, läheb seal peagi lahti ka suurem kapitaalehitus. Sulg kinnitas, et praegu on objekt projekteerimisel ja kui kõik läheb plaanipäraselt, on hiljemalt jaanipäevaks kopp maasse löödud ning selle aastaga saab rekonstrueerimine tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles