Videod: eeslid vallutasid kaubanduskeskuseid ja ühistransporti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost / Youtube.com

Postimehe lugeja saatis toimetusele video, kus Viru keskusesse marsib sisse sadakond eesli maski kandvat inimest, ka nähti vaikivaid eesleid ühistranspordis.

Lugeja kirjeldas, et ühtäkki hakkas Viru keskuse igast uksest sisse voorima raudpommide külge aheldatud eeslimaskides inimesi. «Ma pakuks, et neid oli kokku umbes 100. Igaüks liikus ise suunda üle terve keskuse laiali.»

«Kuna mitte ükski eesel ei öelnud ühtegi sõna, tekitas see turvameestes päris palju paanikat, sest nad ei osanud seda olukorda mitte kuskilt otsast lahti harutada. Saad justkui ühe kahtlase tüübi kätte, kuid siis ilmub nurga tagant 4-5 samasugust juurde,» kirjeldas lugeja tekkinud olukorda.

«Kõige naljakam oli see, et kui nendega rääkima hakati, siis panid nad lihtsalt oma rauast pommi maha ja keerasid selja.»

Kuna eeslid ühtegi sõna ei lausunud, on siiamaani selgusetu, mis aktsiooniga tegu oli. Väidetavalt oli see aktsioon sms-laenude vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles