Tallinna munitsipaalne perearstikeskus saab aastaseks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aasta eest Nõmme tervisekeskuses tööd alustanud munitsipaalses perearstikeskuses tegutseb nüüdseks kolm perearsti, kelle nimistud täienevad jõudsalt.

Abilinnapea Merike Martinson ütles, et arstide nimistutesse lisandub iga päev uusi patsiente ja eriti rõõmustav on tema hinnangul see, et keskuses töötavad lastearsti haridusega meedikud.

Perearstikeskuse juht Eve Karmo tunnistas, et töö muudab veidi keeruliseks ruumide paiknemine Nõmme tervisekeskuse erinevatel korrustel, kuid hoonesse renoveerimistööde käigus ehitatud lift võimaldab hõlpsasti liikuda ka ratastoolipatsientidel.

Kui esialgu registreerusid keskuse arstide juurde põhiliselt väga haiged inimesed, siis järjest rohkem kantakse nimistutesse vastsündinuid. Kuna keskus teeb koostööd  linnaosade sotsiaaltöötajatega, on nimistutesse võetud ka väga keerulisi, sh ravikindlustuseta patsiente.

Laupäeviti  kell 9.00-12.00 annab  telefonivalves olev perearst patsientidele nõu ja teeb vajadusel koduvisiite.

«Tallinna munitsipaalperearstikeskuse arstid on vabastatud organisatoorsetest ja majanduslikest kohustustest ning saavad täielikult  keskenduda patsientide ravimisele, mis oligi meie eesmärk,» ütles abilinnapea Martinson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles