G4Si joobes turvamees jäi kolleegidele vahele

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Turvafirma G4S töötaja jäi laupäeval Laulasmaal objektil oma kolleegidele vahele joobekahtlusega, hiljem peatasid ettevõtte töötajad sama mehe joobes autoroolist.

«Eile kella 17 paiku avastasid turvafirma töötajad Laulasmaal objektil ühe joobekahtlusega kolleegi ning tehti otsus ta töökohalt eemaldada,» rääkis G4Si pressiesindaja Julia Garanža Postimehele.

Kuigi mees lubas Garanža sõnul endale sõbrad autoga järele kutsuda, istus ta hiljem siiski oma auto rooli, millega hakkas minema sõitma.

G4Si enda patrull pidas masina kohe kinni ning juhtust teavitati politseid.

«Kindlasti ei saa juhtunut normaalseks pidada ning ettevõte ei kiida sellist käitumist kuidagi heaks. Juhtunu asjus alustatakse ka sisejuurdlust,» kinnitas Garanža.

«Politsei sai eile kella 18.48 ajal teate, et Tallinna-Paldiski maanteel on kinni peetud Opel Vectra, mille juht oli joobes,» kinnitas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Põhja prefektuuri pressiesindaja Tuuli Annama Postimehele.

Auto roolis oli 1961. aastal sündinud Arnold, kelle joobeks mõõdeti üle 1,5 promilli ehk määr, mis tähendab kriminaalasja algatamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles