Ühendriikide leht kajastab «Nõmme linnapea» visiiti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme linnaosavanem Erki Korp.
Nõmme linnaosavanem Erki Korp. Foto: Toomas Huik

Florida väikelinna Destini ajaleht kirjutas Nõmme linnaosavanema Erki Korpi paarinädalasest külaskäigust ja sellest, kuidas too päikeselisel liivarannal kodusteks ettevõtmisteks inspiratsiooni leiab.


«See visiit andis mulle võimaluse näha, kuidas teie linn toimib ja kuidas meie võiksime Nõmmel asju teha,» ütles Korp ajalehele The Destin Log.

Eesti ja USA omavalitsuste erinevustest tõi Korp välja palvuse linnavolikogu istungite alguses. «Kui ma hakkaksin sellist asja Eestis tegema, siis arvataks, et ma olen rumal või hull,» võrdles ta Eestit ja Ameerikat.

Muuhulgas selgitatakse artiklis, et Tallinn koosneb kaheksast linnaosast, kuid Korpi nimetatakse läbivalt Nõmme linnapeaks.

Linnaosavanem sattus Ameerika Ühendriikidesse Destini koguduse esindaja Doug Andersoni kaudu, kes külastas mullu oktoobris Nõmmet. Destini luterlik kogudus on Nõmme Rahu koguduse sõpruskogudus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles