Teisipäeval avatakse Tallinnas tasuta rattaparklad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaparkla Vabaduse väljakul Jaani kiriku kõrval.
Rattaparkla Vabaduse väljakul Jaani kiriku kõrval. Foto: Toomas Huik

15. maist kuni 22. septembrini tegutsevad Tallinna kesklinnas taas tasuta valvega jalgrattaparklad.


Valvega tasuta rattaparklad asuvad Harju ja Niguliste tänavate nurgal ning Vabaduse väljakul ja need on avatud iga päev kella 8-20, teatas Raepress.

Valvega tasuta parkimise kõrval pakuvad parklad ka rataste pisiremonti, mis hõlmab keti õlitamist, rehvide pumpamist ning muid väiksemaid reguleerimistöid. Harju tänava ja Niguliste tänava nurgal asuvas parklas saab jalgrattaid ka rentida.

Kommunaalameti tellimusel on valminud ka 3000 voldik-kaarti «Jalgrattateed Tallinnas 2012», mida jagatakse soovijatele linnaosade infosaalides, turismiinfokeskuses Niguliste 2 / Kullasepa 4, ning hooaja jooksul toimuvatel ratta- ja liiklusteemalistel väliüritustel.

Kaardi ühel poolel on Tallinna kergliiklusteed koos looduslike vaatamisväärsustega, viidetega kesklinna huviväärsustele ning kardile on kantud ka suuremad terviserajad. Kaardi teisel poolel on ülevaade Tallinna lähivaldade kergliiklusteedest koos Harjumaal asuvate looduslike vaatamisväärsustega. Lisaks on kaardil eraldi välja toodud suuremad rattapoed, kus on võimalik jalgrattaid remontida ja hooldada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles