Neli ratturit said eile liiklusavariides viga

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratas.
Jalgratas. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Eilse päeva jooksul sai neli ratturit liikluses viga, keegi neist ei kandnud kiivrit.

21. mail kella 8.01 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas A. Weizenbergi ja J. Poska tänavate ristmikul, teatas siseministeerium. 27-aastase Karli juhitud sõiduauto BMW sooritas vasakpöörde ja põrkas kokku ristmikul otse sõitva jalgrattaga, mida juhtis 38-aastane Rihard. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Jalgrattur ei kasutanud kaitsekiivrit.


Kella 17.19 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Laagna tee ja Ümera tänavate ristmiku juures, kus mööda reguleerimata ülekäigurada sõiduteed jalgrattaga ületanud 23-aastane Gallina sõitis külje pealt sisse sõiduautole Volvo, mida juhtis 64-aastane Jüri. Jalgrattur, kes ei kandnud kaitsekiivrit , toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 17.32 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee ja Alevi tänava ristmikul, kus sõiduauto Toyota Corolla, mida juhtis 25-aastane Siim, sooritas vasakpöörde ja põrkas kokku ristmikul otse sõitva jalgrattaga, mida juhtis 25-aastane Tarmo. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Esialgsetel andmetel jalgrattur ei kasutanud kaitsekiivrit.

Kella 18.50 ajal toimus liiklusõnnetus Võrus Võlsi teel, kus Kreutzwaldi 68 maja juures asuva heki tagant Võlsi teele sõitnud jalgratas , mida juhtis 47-aastane Rein, sai löögi sõiduautolt Ford Galaxy, mida juhtis 31-aastane Terje. Jalgrattur, kes ei kasutanud kaitsekiivrit , toimetati Lõuna-Eesti Haiglasse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles