Tallinnas on saadaval ligi sada sotsiaalset töökohta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalne töökoht linnahalli treppide juures.
Sotsiaalne töökoht linnahalli treppide juures. Foto: Toomas Huik

Linna tööbüroo pakub tööd vabadele sotsiaalsetele töökohtadele – praegu saab kandideerida näiteks koristaja, haljastus- ja heakorratöötaja ja teistele töökohtadele.


Tallinna tööbüroo pakub sotsiaalseid töökohti Kadrioru pargis, Tallinna kalmistutel, Tallinna Autobussikoondises, Nõmme linnaosavalitsuses ja munitsipaalpolitseis, teatas Raepress.

Ühtekokku on 94 vakantset sotsiaalset töökohta. Töötajaid vajatakse nii haljastus- kui ka heakorratöödele, autobussikoondis otsib näiteks busside koristajaid ja mupo reisibusside töö korraldajaid.
Sotsiaalsele töökohale soovija peab olema Tallinna linna elanik viimased 12 kuud ja töötukassas arvel üks kuu. Töötasu on miinimumpalk (bruto) ehk 290 eurot kuus.

Lisaks linna pakutavatele sotsiaalsetele töökohtadele, otsivad ka erafirmad haljastustöölisi (15) ja telefonimüüjaid (10). Nendele kohtadele saavad kandideerida kõik huvilised.

Tallinna linna tööbüroosse koondatakse info erinevatelt linna asutustelt ja ettevõtetelt, vajadusel abistatakse sobivate kandidaatide valikul, monitooritakse ning antakse tagasisidet. Igapäevaselt tegeletakse inimeste suunamisega sotsiaalsetele töökohtadele, uute sotsiaalsete töökohtade väljaselgitamise ja sotsiaalse hõive koordineerimisega, vajadusel nõustamisega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles