Mõned julged suplejad proovivad Pirital juba merevett

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksikud suplejad Pirita rannas.
Üksikud suplejad Pirita rannas. Foto: Raigo Pajula

Juba mitu päeva on ilmad päikesepaistelised ja suhteliselt soojad olnud, kuid täna pärastlõunal Pirita rannas päevitajaid palju polnud ning merevett proovisid vaid üksikud julged noored.

Täna pärastlõunal valitses Pirita rannas suhteline vaikus – vaid üksikud nooremad inimesed lesisid rannaliival, et oma valgele ihule suvist jumet anda. Paar seltskonda noormehi ajas rannaliival palli taga. Vanemaid inimesi näha polnud, kui üksik palja ülakehaga ja juba päris pruun pudelikorjaja kõrvale jätta.

Aga oli näha ka mõnda inimest, kes 13-kraadisesse merevette julges minna. Regina Hiiet Ja Mari-Liis Järvelaht olid püksisääred kõrgemale kerinud ning otsustasid merre minna. Ütlesid, et käib kah, kuid vesi väga soe ka ei ole. Päikest võib aga nende sõnul võtta küll ning nii nad end randa pingile istuma sättisidki, nägu päikese poole.

Koolitüdrukud Õnne Täht ja Anneli Trees olid aga veelgi julgemad. Esimest korda jooksid nad vette mitte väga kaugele ja tulid kiiresti välja. Koolitunnid olevat läbi ning seetõttu otsustasidki piigad randa tulla. Pärast natuke aega päikese käes soojendamist tõttasid aga tüdrukud uuesti vette, seekord juba sügavamale.

Turvafirma G4S kommunikatsioonijuht Julia Garanža ütles Postimehele, et iga omavalitsus otsustab ise, millal rannahooaeg pihta hakkab. Tallinnas on see päev 1. juuni. Siis hakkavad ka G4Si rannavalvurid oma tööd tegema. Praegu tehakse aga ettevalmistusi rannahooajaks – näiteks paigaldatakse ujumisala tähistavaid poisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles