Linnaosavanema komandeeringuaruanne: sain 8000 dollarise koolituse tasuta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika-lähetusest tagasi Tallinna jõudnud Nõmme linnaosa vanem Erki Korp kinnitas, et sai reisilt palju uusi teadmisi ja inspiratsiooni.
Ameerika-lähetusest tagasi Tallinna jõudnud Nõmme linnaosa vanem Erki Korp kinnitas, et sai reisilt palju uusi teadmisi ja inspiratsiooni. Foto: Liis Treimann

Korpi komandeering läks maksumaksjale maksma 652 eurot sõidukulusid pluss 512 eurot päevarahasid, selgub linnavalitsusele esitatud komandeeringu aruandest ja lähetuskulude õiendist.


Selle eest õnnestus linnaosavanemal aga osaleda tasuta koolitusel, mille hind ulatuks muidu tuhandetesse dollaritesse. 2.kuni 8. maini Destini Grace Lutheri kirikus toimunud seminaril käsitleti Korpi sõnul erinevaid teemasid.

«Selle kohta on ka kaks mahukat kausta koos erinevate koolitusmaterjalidega. Samuti oli palju praktilisi ülesandeid, kus arutasime Nõmme arenguid aastateks 2013-2017, seoses Nõmme uue arengukava ja tihedama koostööga selle tegevustesse kaasata kõiki Nõmme kogudusi. Küsisin korraldajatelt, palju selline koolitusprogramm maksab – tegemist oli juhtide koolitusega – korraldajad vastasid, et kusagil 8000 dollarit inimene!» kiitis linnaosavanem aruandes reisi kasulikkust.

Lisaks kiriku korraldatud seminarile tutvus Korp põhjalikult ka kohaliku omavalitsuse tegevusega, sotsiaaltööga ning kogukonna eluga.

«Juulis on Nõmmel seminar, kus jätkub alanud koostöö Destini Grace Lutheri kogudusega. Septembris Rotary esindaja Nõmmel ja seeläbi kindlasti ka koostöökokkulepete täpsustamine Destini linnaga. Järgmine seminar Destinis 1.-7. mai 2013, kutse tuli ka just meilile,» lõpetab Korp oma aruande.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles