Kohus mõistis korduvalt narkojoobes autot juhtinud mehe vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju maakohus.
Harju maakohus. Foto: Peeter Langovits

Harju maakohus mõistis teisipäeval kokkuleppemenetluses osaliselt reaalse vanglakaristuse mehele, kelle korrakaitsjad tabasid poole aasta jooksul neli korda narkojoobes autot juhtimast.

Kohus karistas 27-aastast Maikel Männapsood 11-kuulise vanglakaristusega, millest tal tuleb üks kuu ära kanda reaalselt ja kümme kuud tingimisi kaheaastase katseajaga, ütles Harju maakohtu pressiesindaja BNSile.

Kuna mees on eelvangistuses 30 päeva juba vahi all olnud, siis on tema reaalne vangistus juba kantud.

Lisakaristusena võttis kohus Männapsoolt sõiduki juhtimisõiguse kaheks aastaks ja kaheks kuuks.

Maikel Männapsoo jäi mullu septembrist tänavu märtsini politseile narkojoobes sõidukit juhtides vahele kokku neljal korral.

Esimene kord tabas politsei Männapsoo narkojoobes sõidukiroolist mullu 20. septembril kell 14.40 Tallinnas Rannamäe tee ja Mere puiestee ristmikul, kus ta juhtis Seati sõiduautot.

6. oktoobril jäi mees politseile vahele mullu 6. oktoobril kell 19.45 Tallinnas Nõmme tee ja Linnu tee ristmikul, kus ta juhtis narkojoobes olles BMW 318i sõiduautot.

Tänavu 23. veebruaril kell 21 tabasid korrakaitsjad Männapsoo Tallinnas Toompuiestee 16 juures, kus ta juhtis BMWd, olles ise narkojoobes.

Tänavu 17. märtsil kell 18.40 jäi ta politseile vahele Tallinnas Rahumäe tee ja Tammsaare tee ristmikul. Seekord oli Männapsoo istunud narkojoobes Audi TT rooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles