Harjumaal sai kolm jalgratturit liiklusõnnetustes viga

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Harjumaal sai eile juhtunud liiklusõnnetustes kolm jalgratturit vigastada.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus esimene õnnetus kell 11.34 Tallinnas Veerenni ja Herne tänava ristmikul, kus põrkasid kokku jalgrattaga sõitnud 31aastane Aleksei ja veoauto Scania, mille roolis oli 43aastane Edgar. Viga saanud jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Jalgrattur sai kannatada ka kell 18.28 Tallinnas Kurni ja Kõrge tänava ristmikul juhtunud liiklusõnnetuses, kus 47aastane Anneli ei andnud sõiduautoga Chrysler Sebring teed jalgrattale, mida juhtis 37aastane Timo. Jalgrattur viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kolmas liiklusõnnetus juhtus kella 20 paiku Rae vallas Vaskjala külas Ujula tänaval, kus ülekäigurada jalgrattaga ületama hakanud 10aastane tüdruk sai löögi 52aastase Andrei juhitud veoautolt Scania. Kannatada saanud tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles