Abilinnapea Kõlvartil on kõige rohkem kinnisvara

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapead Mihhail Kõlvart ja Arvo Sarapuu.
Tallinna abilinnapead Mihhail Kõlvart ja Arvo Sarapuu. Foto: Peeter Langovits

Majanduslike huvide deklaratsioonidest selgub, et Tallinna kuuest abilinnapeast on kõige rohkem kinnisvara Mihhail Kõlvartil.

Kõlvart on deklaratsiooni kirjutanud, et tal on kolm korterit Tallinnas, kaks elamumaad Viimsi vallas, kaks kaasomandis (½ kaasomandist) olevat elamumaad Viimsis ning maatulundusmaa Loksa vallas.

Suuruselt teine kinnisvaraomanik on abilinnapea Arvo Sarapuu. Temal on deklaratsiooni järgi elamu Järvamaal Roosna-Allikul ning korter Tallinnas, Paides ja Tartus.

Abilinnapea Taavi Aas saab tagasihoidlikult uhkustada vaid ühisomanduses oleva maatulundusmaaga Põltsamaa vallas ning samuti ühisomanduses oleva elamumaaga Põltsamaa linnas.

Abilinnapea Eha Võrgu omanduses on korter Tallinnas ning elamumaa Saare maakonnas. Kalle Klandorf on deklareerinud ühisvarana eramu Tallinnas. Abilinnapeal Merike Martinsonil on korter Tallinnas ning kinnistu Harkus.

Kõigi abilinnapeade ametipalk on 2774 eurot kuus. Kõige rohkem lisasissetulekuid erinevate äriühingute juhatuse või nõukogu liikme tasudena saavad Aas ja Sarapuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles