Kommunaalameti ja haridusameti juhid saavad kõrgeimat palka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks kõrgemalt tasustatud linnaametnikke on kommunaalameti juhataja Ain Valdmann.
Üks kõrgemalt tasustatud linnaametnikke on kommunaalameti juhataja Ain Valdmann. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnaametite juhtidest on kõige kõrgemalt tasustatud kommunaalameti juhataja Ain Valdmann ning haridusameti juhataja Andres Pajula, kelle ametipalk ulatub 2640 euroni kuus.

Majanduslike huvide deklaratsioonidest on näha, et palga suuruselt järgnevad neile kahele linnaplaneerimise ameti juhataja Anu Hallik-Jürgenstein, ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste ja transpordiameti juhataja Andres Harjo, kelle ametipalk on 2499 eurot kuus.

Siinkohal tuleb ära märkida, et nendest kolmest juhist saab kõige enam lisasissetulekuid Teniste, sest tema pangakontole laekub veel AS Tallinna Lauluväljak, Ettevõtluse Toetamise ja Krediidi Haldamise sihtasutuse, SA Tallinna Kultuurikatel, AS Tallinna Tööstuspargid, SA Tallinna Tehnoloogiapargid ning Ettevõtluse Arendamise sihtasutuse nõukogu liikme tasu.

Kõige madalamat ametipalka ehk 2218 eurot kuus teenivad kultuuriväärtuste ameti juhataja Aini Härm, spordi- ja noorsooameti juhataja Rein Ilves, keskkonnaameti juht Otto Popel ning perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles