Luige ristmikul muutub taas liikluskorraldus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luige ristmikul tuleb ettevaatlik olla.
Luige ristmikul tuleb ettevaatlik olla. Foto: Peeter Langovits

Seoses Luige eritasandilise ristmiku ehitusega muudetakse alates 25. juuni hommikust liikluskorraldust ning Tallinna ringteel liiklejad suunatakse Tallinna–Rapla–Viljandi maanteelt Saku poolsel osal uuele ringtee lõigule. Sellega kaotatakse ära Viljandi poolne ristmik.

Tallinnast Viljandi poole liiklejad suunatakse uue rambi kaudu Tallinna ringteele Keila suunas ja ringristmiku teisest mahasõidust Rapla suunas. Viljandist Tallinnasse liiklejad suunatakse kõigepealt ringristmikust Tallinna–Tartu maantee suunas ja pärast ümberpõiget tagasipöördega uue rambi kaudu Tallinna suunas.

Ehitaja juhib tähelepanu asjaolule, et tagasipöörde kohas on Tallinna - Rapla- Viljandi maantee muudetud peateeks ja Tallinna ringteel liiklejad peavad andma teed tagasipöörde tegijatele. Liikluskorralduse muudatusega nihutatakse Tallinna- Rapla-Viljandi maanteel Sausti bussipeatust Rapla suunal 380 meetri võrra Rapla suunas kilomeetrile 9,35.

Uus liiklusskeem asub aadressil http://powerhouse.ee/g/Nordecon/Luige.pdf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles