Ragn-Sells uurib libapressiteate saatmist

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sellsi prügiveoauto.
Ragn-Sellsi prügiveoauto. Foto: Urmas Luik

Täna saadeti välja teade, et Ragn-Sells AS langetab Tallinnas jäätmekäitlustasusid kuni 20 protsenti. Kuigi saatja e-posti aadress oli ettevõtte turundusjuhi oma, kinnitas ta, et tegemist ei ole Ragn-Sellsi läkitatud pressiteatega.

Hinnalangusest rääkiv teade oli saadetud Ragn-Sellsi turundusjuhi Rainer Pesti e-posti aadressilt, kuid Pesti kinnitas Postimehele, et tema sellist teadet välja saatnud ei ole.

«Uurime, kuidas see teade sai välja minna ja kas oli kuidagi võimalik seda e-maili aadressi kaaperdada või niimoodi märkida, et ta tuleks nagu sellelt aadressilt,» kinnitas ka ettevõtte ärijuht Agu Remmelg, kelle sõnul ei vasta teade tõele.

«On hiljutisi näiteid, kus konkurendid on teise nime alt üritanud kirju saata,» lisas ta. «Näiteks Tallinna jäätmete sorteerimise tehase nime alt toimetati ühe pahatahtliku konkurendi poolt Ragn-Sellsi tehast mahategev pahatahtlik kiri Harju maavalitsusse.»

Remmelg lisas, et võltspressiteates oli viide Haabersti piirkonnale, mis on küll vabaturu piirkond, kuid kus Ragn-Sellsil olevat vähe teenindamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles