Video: autojuhid eiravad südalinna tekkinud keelumärki

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates teisipäevast on keelatud tavasõidukite sõit Laikmaa tänavalt Hobujaama tänavale, kuid suur hulk sõidukijuhte ei pane kõrgel tee kohal rippuvat märki ilmselt tähele.
Alates teisipäevast on keelatud tavasõidukite sõit Laikmaa tänavalt Hobujaama tänavale, kuid suur hulk sõidukijuhte ei pane kõrgel tee kohal rippuvat märki ilmselt tähele. Foto: Peeter Langovits

Kuigi juba paar päeva on üleval liiklusmärk, mis keelab tavasõidukite sõidu Laikmaa tänavalt Hobujaama tänavale, ei pane enamik sõidukijuhte tee kohal kõrguvat märki tähele.


Kas tähelepanematusest või hoolimatusest sõidetakse endist viisi Laikmaa tänavalt otse Hobujaama tänavale. Samuti eiravad sõidukijuhid Hobujaama tänaval olevaid keelumärke, mis keelavad sealt parempöörde Narva maanteele Viru ringi poole.

Seal ei saa keelumärkide mittemärkamisest juttu olla, kuna märgid on paigaldatud mõlemale poole teed paari meetri kõrgete postide otsa, mitte kõrgele tee kohale nagu Laikmaa tänaval olev märk.

Muudatused hakkasid kehtima teisipäeval. Teisipäeva hommikust on Narva maantee linna siseneval lõigul Petrooleumi tänavast Hobujaama tänavani bussirada. Samuti on keelatud tavasõidukite parempööre Narva maanteelt Hobujaama tänavale ning sõitmine Laikmaa tänavalt Hobujaama tänavale. Seda tohivad nüüd teha vaid ühissõidukid. Veel on muudetud vasakpööret Pronksi tänavalt Narva maanteele. Seda saab nüüd teha vaid kolmandal sõidurajal, varem võis seda teha ka teiselt sõidurajalt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles