Autoremonditöökoja põlengus sai neli inimest viga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Kristiine linnaosas puhkes täna pärastlõunal ühes autoremonditöökojas tulekahju, milles sai tervisekahjustusi neli inimest.

Häirekeskus sai teate põlengust Pärnu mnt 232 asuvas töökojas kell 14.12. Põles hoone, mis koosneb neljast osast. Esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse töökojas tõstukil olevast autost ning kandus edasi töökoja lae- ja seinakonstruktsioonidesse. Suitsuving jõudis ka bürooruumidesse ning vaatamata kustutustöödele süttis hoone katus.

Õnnetuses said neli hoones tööl olnud inimest kergemaid vigastusi. Kolm meest viidi Mustamäe haiglasse, kus selgus, et kahel neist olid hingamisraskused ja ühel kätel põletushaavad. Neljas töötaja, kelleks oli naisterahvas, vaadati üle kohapeal ja ta ei vajanud edasist meditsiinilist abi.

Tule levikule pandi piir kella 16.54-ks, põleng kustutati lõplikult kella 18.24-ks.

Hoone sai tugevaid tulekahjustusi, kustutustööde käigus ka veekahjustusi. Kustutustöödel osalesid Keila, Kesklinna, Lilleküla, Mustamäe ja Nõmme päästekomandode päästjad ning päästetehnika.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles