Autode kokkupõrge tekitas Viru ringil ummiku

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tööpäeva lõppu tähistava tipptunni ajal kella 17 paiku põrkasid Tallinna kesklinnas Narva maanteel Viru bussiterminali lähistel kokku kaks sõiduautot ning kohe tekkis piirkonnas liiklusummik.

Kergemat sorti kokkupõrge sõiduautode BMW ja Mercedese vahel juhtus Narva maantee kesklinnast väljuval suunal, täpselt Viru bussiterminali ja parkimismaja sisse- ja väljaõidu juures.

Kuna autojuhid süüdlase osas ilmselt kokkuleppele ei saanud ja jäid politseid ootama, siis aeglustus autoliiklus oluliselt Narva maantee alguse linnast väljuval suunal. Avarii venitas pikaks ka Pärnu maanteel ja Mere puiesteel Viru ringi poole liikunud autoderivi.

Viru ringil saab võibolla juba täna öösel ühest varem tavasõidukitele mõeldud rajast busside sõidurada, mis samuti autode läbipääsu ahendab.

Samal ajal tegelesid veidi eemal, Narva mnt ja Hobujaama tänava ristmiku juures oleval ohutussaarel paberite vormistamisega üks mootorrattur ja ühe sõiduauto juht, aga nemad liiklust ei takistanud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles