Teetööd sulgesid ligi nädalaks Rannamõisa tee

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates täna keskpäevast kuni tuleva neljapäeva õhtuni on teetööde tõttu liiklusele suletud Rannamõisa tee Tallinna lähistel.

Tallinna-Rannamõisa-Kloogaranna maanteelõik kilomeetritel 4,5-5,3 (Vahepere tn – Keskpäeva tee) on suletud täna kella 12st kuni 23. augustil kella 20ni, teatas maanteeamet.

Liiklus suunatakse ümber Harku-Rannamõisa ja Tallinna-Paldiski maanteede kaudu. Ühistranspordile tagatakse läbipääs mööda Taludevahe teed.
Maanteeamet vabandab liiklejate ja kohalike elanike ees ebamugavuste tõttu, mida ehitus ja ümbersõit kahtlemata tekitavad.

«Tee sulgemine on hädavajalik, et võimaldada materjalide korduvkasutamist kitsastes oludes tee muldkeha ja aluse ehitamisel. Pärast liikluse avamist teostatakse asfalteerimistööd, mis lõpetatakse kooli alguseks,» seisab maanteeameti teateks.

Teetöid ei ole plaanitud 20. augustiks. Objekti valmimise lõpptähtaeg on 16. september 2012.
Tallinna transpordiamet on teatanud, et seoses liikluse sulgemisega suunatakse 4. liini buss mõlemas suunas ümbersõidule. Autobussid sõidavad mõlemal suunal ümbersõidumarsruudil Klooga maantee, Vahepere tänav, Klooga maantee. Lõpp-peatus tehakse Vahepere tänaval Tiskre peatuses. Ära jäävad Keskpäeva peatus Taludevahe tänaval ja kesklinna liiklussuunal olev peatus Klooga maanteel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles