Viru keskuse bussiterminal muutub rõõmsamaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru keskuse bussiterminal.
Viru keskuse bussiterminal. Foto: Toomas Huik

Tallinna transpordiametil on plaan juba seitse aastat remondita töötanud Viru keskuse bussiterminal senisest rõõmsamaks ja inimsõbralikumaks muuta.

Transpordiameti juhataja asetäitja Tiit Siimon ütles Postimehele, et bussiterminali uuendamise eelprojekt on küll olemas, kuid see ei ole kindlasti lõplik.

Eesmärk on terminali siseviimistlust parandada - põrandaid ja laekonstruktsioone silmaga vaatamiseks ilusamaks ja rõõmsamaks teha. Midagi põhimõtteliselt ei muudeta. Siimon mainis, et eelprojekt ei anna veel täit ettekujutust, kuidas bussiterminal pärast uuendamist välja nägema hakkab.

«Bussiterminal on juba sisuliselt seitse aastat ühtemoodi kasutuses olnud ning nüüd tahame imidžit värskendada,» ütles Siimon.

Ta lisas, et eelkõige tuleb hange välja kuulutada ning siis saab selgeks ka projekt, mille järgi terminalis töid tegema hakatakse. Tema sõnul ei ole praegu veel selget sõnumit, kuidas terminal välja nägema hakkab. Riigihange kuulutatakse välja lähipäevil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles