Parima tuletõrjesportlase tiitel läks neljandat aastat Denis Danilkinile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Danilkin.
Denis Danilkin. Foto: Päästeamet

Täna Tallinnas peetud tuletõrjespordi võistluse «Kõrghoone kuningas» võitis neljandat korda Denis Danilkin.

Sokos Hotel Virus toimunud võistlusel osalejad pidid ligi 22 kilogrammi raskuse päästevarustusega hotelli 22. korrusele tõusma. Pirita päästekomandos töötaval Danilkinil kulus selleks 1 minut ja 53,9 sekundit.

«Kõrghoone kuninga» jooksu parima aja saavutas leedulane Laurynas Urbonaviciu ajaga 1 minut 53,4 sekundit, kuid tema võttis võistlusest osa arvestusväliselt. Võistluse kolmas parim aeg (1 minut ja 58, 8 sekundit) kuulub Siim Rikolasele Rakvere päästekomandost.

Võistkondlikus arvestuses tunnistati parimaks Assaku-Pirita meeskond koguajaga 11 minutit 8,9 sekundit.

Kõrghoone kuninga tiitlit püüdis ka 19 naist, neist parim oli Tagne Tähe ajaga 2 minutit 49 sekundit.

Tuletõrjujad näitasid täna oma oskusi ka «Pritsumehe» võistlusel, mille võitis Alor Kasepõld Tõrva päästekomandost. Selle raames katsuti jõudu neljas harjutuses: takistusriba, voolikuharjutus ja kombineeritud harjutus, arvesse läks ka kõrghoone jooksul saadud tulemus.

Individuaalarvestuses esikohale tulnud Kasepõllu ajaks kujunes 9 minutit 27 sekundit.  Võistkondlikult oli parim Viljandi päästekomando meeskond koguajaga 31 minutit ja 37,4 sekundit.

Kokku startis 121 võistlejat, mis on ettevõtmise ajaloos rekordiline arv.

«Kõrghoone kuninga» trepijooksu korraldati tänavu 13. korda ning Pritsumehe võistlust 14. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles