Dresen: Lennusadam võib end tasuda 15-20 aastaga

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennusadam.
Lennusadam. Foto: Raigo Pajula

Lennusadama taastaja, meremuuseumi direktor Urmas Dresen rääkis saates «Kahekõne», et kõik Lennusadama hüvanguks tehtud kulutused saaksid külastajate poolt tasutud, võtab aega.

«Seda võib rehkendada, oleme siin rehkendanud, et kogu kompleksil - nii sadam, ekspositsioonid, välialad, angaaride reoveerimine - opereerime summaga suurusjärgus 14,3 miljonit eurot. Praeguse seisuga ma arvan, et kui kõik läheb hästi, siis lihtne koolipoisi aritmeetika ütleb, et kusagil 15 kuni 20 aasta ringis,» vastas Dresen küsimusele, millal kõik külastajate poolt tasutud saab, vahendas ERR Uudised.

Dresen lisas, et kuigi ei tasu liialt optimistlik olla, ei ole see võimatu, sest neid muuseume, kes suudavad end ise ära majandada on maailmas küll. «See koht peab olema märgilise tähendusega, et igaüks, kes sinna linna satub, teab, et sinna peab minema,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles